Uncategorized

Pěšky z Mexika do Kanady – Pacific Crest Trail • Monika Benešová • 30. 3. 2023

KDY: 30. 3. 2023
KDE: salónek Penzionu a Restaurantu Vyskeř (adresa)
ZAČÁTEK: 18:30 hod
VSTUPENKY: 199 Kč/ na místě: 240 Kč

POSLEDNÍCH PÁR VOLNÝCH MÍST – MOŽNOST REZERVACE NA TEL: 774 499 935 • upozorňujeme, že kapacita míst je omezená!

Vtipná, skvělá a inspirativní. Taková je Monika Benešová. Přednáška, která vám zůstane v hlavě hodně dlouho! Kromě toho bude Moničino povídání obohaceo o její další vtipné i strastiplné životní zážitky. Monika totiž rozhodně nesedí doma u televize se založenýma rukama! Její dobrodružství by vydalo na několik životů! Přijďte si je poslechnout a zažít!

Pěšky z Mexika do Kanady: Představte si sebe sama v cizí divočině, tisíce kilometrů od domova, s batohem na zádech, ve kterém si nesete jen to nejnutnější na přežití. Několik měsíců celodenní fyzické dřiny, vystoupení z vlastní komfortní zóny, do které se jen tak nevrátíte, někdy i obava o holý život, samota, kterou občas naruší divoká zvěř a více než 4 tisíce kilometrů před vámi… Pěšky.

To je nejnáročnější hřebenovka na světě Pacific Crest National Scenic Trail, kterou ročně začne 3 tisíce lidí, celou ji však dokončí maximálně 180 z nich. Představte si ani ne třicetiletou dívku, která se vydala vstříc vlastním psychickým a fyzickým silám, aby ji zdolala a změnila život. Sama. Monika Benešová je zatím jediná Češka, která PCT zdolala.

Přednáška s promítáním, která vás nadchne a inspiruje!

Recenze přednášky (zdroj fb):
Jedna z nejlepších přednášek, co jsem byla. Moc jsem se nasmála a na konci uronila i slzu!
Monča neskutečný číslo a je důkaz, že nikdy není pozdě plnit si své sny. Já to udělala před třemi lety a už nechci nic jiného a není nic lepšího než mít na zádech zase krosnu!