Uncategorized

BUĎTE PROSTĚ „JENOM“ ZDRAVÍ • Martin Vimr • 9. 2. 2023

KDY: 9. 2. 2023
KDE: salónek Penzionu a Restaurantu Vyskeř (adresa)
ZAČÁTEK: 18:30 hod
VSTUPENKY: 150 Kč/ na místě: 190 Kč

FOTOGRAFIE Z AKCE NAJDETE TADY
upozorňujeme, že kapacita míst je omezená!

AKTUÁLNĚ (9.2.): je ještě možné zakoupit vstupenku na prodejních místech evstupenka (viz odkaz výše, pouze do 15 hodin) a nebo si je jednoduše rezervovat na telefonu: 774 499 935

Přednáška Martina Vimra (charisma a vtip mu rozhodně nechybí! Máte se nač těšit.) nabitá informacemi a inspirací, kdy se dozvíte, jak na nás působí vědomí a především podvědomí, co nám brání získat zpět svou MOC a jak to napravit, jak škodíme svému fyzickému tělu, jaká je pomoc, jak fungují naše střeva a proč je jejich funkce tolik důležitá. Játra, ledviny, správné dýchání…. Návod, jak se stát zdravým, mocným a šťastným pro každého! Informace, které se jinde nedozvíte!

O MARTINOVI VIMROVI:
Vystudoval technickou kybernetiku, ale už víc než 10 let se věnuje tomu, jak uzdravit sebe, svou rodinu přátele a všechny lidi, kteří mají zájem se přestat léčit a prostě být jenom zdraví. Provozoval kliniku, která mu byla zavřela během covidového období, kde prošlo víc jak 400 lidí. Je autorem zařízení na strukturování vody PROMETHEUS živá voda.
Pokud Martina, chcete poznat dřív než na přednášce a příjemně se na něj naladit, můžete se podívat na video, které již po pár dnech má velmi vysokou sledovanost.
Alchymie života: Lena Amoris a Martin Vimr na Zprávách z Galaxie 
https://www.youtube.com/watch?v=w2NUFPNXzfg