Uncategorized

JAK SE USKROMNIT A PŘITOM ŽÍT ŠŤASTNĚ • Ferdinand Šmikmátor • 20. dubna 2023

KDY: přesun termínu z 26. 1. 2023 na 20. DUBNA 2023 (vstupenky zůstávají v platnosti, technické důvody, děkujeme za pochopení!)
KDE: salónek Penzionu a Restaurantu Vyskeř (adresa)
ZAČÁTEK: 18:30 hod
VSTUPENKY: 199 Kč / na místě 240 Kč

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE TADY • kapacita míst je omezená!

V naší společnosti se dějí velké změny. Osobně se nás týká inflace, drahé energie, klimatické katastrofy i válka… Tyto dynamické společenské změny mají dopady na životní úroveň a náladu nás lidí. Je zřejmé, že éra dosavadního blahobytu a bezstarostného pocitu bezpečí končí. Naštěstí plnohodnotný a kvalitní život nemusí být nutně spojen pouze s materiálním zajištěním, ale velmi závisí na našich postojích a vztahu k okolí. Jak to udělat? Jak se uskromnit a přitom žít šťastně? Moudrý návod, tipy i praktické ukázky přinese ve své přednášce Ing. Ferdinand Šmikmátor. Pokud chcete být připraveni, nenechte si přednášku ujít!

Ing. Ferdinand Šmikmátor je spoluautorem bestselleru Ruka noci podaná , autorem titulu Potom – praktická příručka pro přežití a celoživotním propagátorem nekonvenčních cest životního stylu. Zabývá se problematikou alternativních postupů týkajících se všedního života, tj. všeho, co je tématem pro běžnou českou rodinu. Momentálně v jeho zájmech dominuje vlastnoruční výroba nožů a šití kožených pouzder, zahradničení, ale i zakázkové pečení vánočního cukroví a výroba artefaktů z paracordu. V přednášce nám nabídne tipy i praktické ukázky, jak se s budoucími výzvami lépe vyrovnat – jak se přizpůsobit, a přesto si zachovat životní spokojenost a nadhled.